dimarts, 19 d’abril del 2016

FESTA LITERÀRIA de "La força del vent".

 
Petita crònica de la FESTA LITERÀRIA 
de La força del vent
celebrada a Cal Massó, dimecres 13 d'abril de 2016

La festa va començar amb un recull d'escenes cinematogràfiques cèlebres amb el vent com a protagonista seguit per una tertúlia per a parlar sobre els anys 50 a la nostra ciutat tan marcada pel mestral i un piscolabis final amb un petit photocall per a immortalitzar el moment amb els lectors, família i amics que s'hi van engrescar. El teló de fons fou la sorprenent reproducció d'un "Semanario de Reus" de 1958 feta per en Josep Baiges i l'exquisida representació del mestral dissenyada pel Josep M. Casas, impagables.
La tertúlia va ser conduïda pel periodista Jordi Escoda, excel·lent mestre de cerimònies i ànima de Ràdio Ciutat de Reus, amb la participació de Xavi Solé (periodista expert en cinema i literatura), Isabel Moreno (irrepetible activista reusenca), el Josep M. Borrell (locutor i publicista pioner) i la Glòria Arnavat (amatent presidenta de les Dones Ganxetes). Tots ells van aportar els seus coneixements, records i punts de vista sent els millors testimonis i companyia possible. He de donar-los mil gràcies per la seva disposició i generositat. Moltes gràcies també a la Montse Caelles (en qualitat de regidora de Cultura però, sobretot, de bona amiga !) que ens va voler acompanyar a l'inici de la tertúlia i al Bartolomé Pluma que va fer les fotografies de l'esdeveniment. Finalment, el meu agraïment a Cal Massó i a la llibreria Gaudí.
Aquestes són algunes imatges de la festa amb el segell del Bartolomé que, com podreu comprovar, ens va regalar el seu art fotogràfic durant tota la vetllada.